MC | Körlektioner

Den praktiska utbildningen anpassas efter elevens förkunskaper och körvana. Målet är oavsett att våra kunder ska klara körprovet, känna sig trygga i trafiken och framföra motorcykeln med säkerhet för våra medtrafikanter.
Pris: Från 1 300 kr
Bokning: Kontakta oss för bokning

Paketerbjudanden

  • Paket - Helgintensiv 10 900 kr

    Digital MC-bok, inlogg till Elevcentralen (internetfrågor), riskutbildning del 1 & 2, 3 st körlektioner á 55 min på manöverbana

  • Paket - Lilla MC paketet 7 800 kr

    Digital MC-bok, inlogg till Elevcentralen (internetfrågor), riskutbildning del 1 & 2, 2 st körlektioner á 55 min

  • Paket - Stora MC paketet 15 100 kr

    Digital MC-bok, inlogg till Elevcentralen (internetfrågor), riskutbildning del 1 & 2, 8 st körlektioner á 55 min

Körlektioner för motorcykel

Körlektioner á 55 min

Den praktiska delen av motorcykelutbildningen utförs i två steg. Först grundövningar för att lära dig kontrollera motorcykeln, sedan ut i trafiken för att praktisera det du har lärt dig i skarpt läge.

OBS: Samtliga körlektioner utgår från MC-banan i Axamo. Du tar dig dit på egen hand.

Manöverbana

Alla grundövningar utförs på vårt övningsområde vid Axamo. Där tränar vi styr- och balansövningar, bromsövningar i 50-, 70- och 90 km/h, samt slalomkörning. När du behärskar dessa övningar är det dags att börja köra i trafiken.

Körning i trafik

Här tar vi vara på allt vi lärt oss på övningsområdet och lär oss nyttan av detta i riktig trafik. Allt för att du ska kunna köra säkert – och självklart klara målen i samband med din uppkörning.

I trafiken tränar vi uppmärksamhet, placeringar och samspel mellan dig och andra trafikanter. Allt sker under överinseende av läraren som ger dig råd och tips.